Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο μετά από 11 χρόνια γάμου!

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο


Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει ότι «υποφέρουν» - Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για απιστία του Αλβάρο - «Στα πρόθυρα της κατάθλιψης η αδυνατισμένη Αθηνά», γράφει ο γερμανικός Τύπος

Τίτλοι τέλους στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο;

Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία με πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας να αναφέρει ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου!



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο. Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει ότι «υποφέρουν». 

Την ίδια ώρα τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αιτία του διαζυγίου τους είναι η απιστία του Αλβάρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την bunte.de η Αθηνά τελευταία δείχνει αδυνατισμένη και χλωμή, χωρίς να φορά τη βέρα της και αυτό συμβαίνει γιατί έπιασε στα πράσα τον σύζηγό της με μια Ισπανίδα.



Ωστόσο όπως τονίζει η «Epoca», οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως κρίση είναι… θα περάσει, και στο τέλος θα τα ξαναβρούν.

«Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν γύρω από την είδηση βόμβα, ενώ ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση είχε πιάσει επ αυτοφώρω τον άντρα της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ούσα φανερά αδυνατισμένη. Υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες» βέβαια που μιλούν για κρίση στη σχέση, λόγω του ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκτήσει ένα παιδί.





Το μήνυμα αγάπης του Αλβάρο κάποτε... στα social media


Ποιος δεν θυμάται την προ μηνών δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο στο πρόσωπο της αγαπημένης του, Αθηνάς Ωνάση! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το ευτυχισμένο ζευγάρι θα έφτανε μέχρι και το διαζύγιο.



Το ατύχημα με το Άλογο που είχε... στοιχίσει στον «Ντόντα»

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ο «Ντόντα» (το χαϊδευτικό όνομα του Αλβάρο), δημοσίευσε μέσω Instagram το πένθος που βιώνει αυτό το διάστημα, καθώς έχασε ένα από τα αγαπημένα άλογα της κόρης του έπειτα από ατύχημα με φορτηγό.


Το instagram του Αλβάρο

Το instagram του Αλβάρο είναι πλούσιο και γεμάτο με φωτογραφίες με την κόρη του και τη μεγάλη του αγάπη, τα Άλογα, με την Αθηνά να μην υπάρχει πουθενά!

Ο Αλβάρο με την Αθηνά και την κόρη του Βίβιαν








Το ζευγάρι σε αγώνες στην Βαρκελώνη το 2014 - Η Αθηνά είχε πάρει την 57η θέση



Η τελευταία  solo εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση σε αγώνες στη Μαδρίτη της Ισπανίας, δίχως να έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της Ντόντα








http://www.protothema.gr