Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Εξι μηνών έγκυος, χωρίς κοιλιά -Τι απαντά στους φαν της που την κατακρίνουν [εικόνες]

Εξι μηνών έγκυος, χωρίς κοιλιά -Τι απαντά στους φαν της που την κατακρίνουν [εικόνες]ΑΥΣΤΡΑΛΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ





Είναι υποχρεωμένες οι γυναίκες να παίρνουν πολύ βάρος όταν είναι έγκυοι; Ορισμένες σταρ κάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης σημαία, όπως
η Κιμ Καρντάσιαν, αλλά αυτή δεν είναι η περίπτωση της Χάνα Πολάιτς.
Πρόκειται για μια Αυστραλή μπλόγκερ, η οποία έχει 1,2 εκατ. followers στο Instagram και μοιράζεται καθημερινές στιγμές από τη ζωή της, με μεγάλη επιτυχία. Εδώ και μερικούς μήνες η όμορφη ξανθιά είναι έγκυος και μοιράστηκε και αυτές τις στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Είναι έγκυος και έκανε το «λάθος» να έχει πολύ μικρή κοιλιά στην εγκυμοσύνη της. Σήμερα είναι 6 μηνών και δέχτηκε πολύ σκληρές επιθέσεις από χρήστες των social media γιατί παραμένει πολύ αδύνατη και έχει ονειρεμένες καμπύλες. Οι χρήστες αγανάκτησαν όταν η Χάνα ομολόγησε ότι φοράει ακόμη τα ρούχα που είχε πριν μείνει έγκυος. Της καταλογίζουν ότι δεν τρώει αρκετά για να κρατήσει τη γραμμή της και ότι με αυτόν τον τρόπο θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού της, που θα γεννηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.



Η 24χρονη Χάνα πληγώθηκε με τη σκληρή κριτική. Αποκάλυψε πρόσφατα ότι εκτός από μπλόγκερ είναι γυμνάστρια pilates και yoga, καθώς και επαγγελματίας μαία, ενώ έχει ήδη ένα παιδί. Μιλώντας στο έντυπο Gold Coast Bulletin, δήλωσε:
«Είναι πολύ σοκαριστικό να διαβάζω ορισμένα σχόλια για την υγεία μου και για την υγεία του παιδιού μου. Ειδικά σε μια στιγμή που οι γυναίκες αισθάνονται ευάλωτες και πιο ευαίσθητες. Αλλά αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν με πληγώνουν γιατί ξέρω ότι παίρνω τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τη διατροφή μου και σχετικά με τις ασκήσεις που κάνω στη διάρκεια της εγκυμοσύνης».


«Σας πληροφορώ ότι οι γιατροί μού είπαν ότι το μωρό είναι σε τέλεια υγεία και ότι είναι μεγαλύτερο από τον μέσο όρο», πρόσθεσε.
Η πανέμορφη και επιτυχημένη μπλόγκερ ανακοίνωσε μάλιστα ότι θα συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της με τη μικρή στρογγυλή κοιλίτσα της, παρότι τη βρίσκουν ορισμένοι πολύ μικρή!

Η εικόνα της, πάντως, σαρώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αυστραλίας: