Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ινστιτούτο Αισθητικής - Αρετή Τάτση "Καστοριά"


.
Ινστιτούτο Αισθητικής Τάτση Αρετή
Λ.Γουναράδων 9 Χλόη Καστοριάς



Τηλ 2467024799.









 Ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος όπως επίσης αποτρίχωση ριζική με βελόνα- αποτρίχωση σώματος με κρυο κερί, μασάζ- πήλινγκ σώματος- μασάζ κυτταρίτιδας-απώλεια πόντων, μανικιούρ-πεντικιούρ-ημιμόνιμο, μακιγιάζ & μόνιμη Αποτρίχωση με την εφαρμογήδιοδικού Laser.

 Η κατάρτιση του προσωπικού, η εξαιρετική ποιότητα , η συνεχής αναβάθμιση των θεραπειών & η ποιότητα των υλικών είναι τα βασικά στοιχεία του Ινστιτούτο Αισθητικής Τάτση Αρετή. 

Στο ινστιτούτο αισθητικής μας μπορείτε να βρείτε τις πιο προηγμένες τεχνολογικά θεραπείες προσώπου και σώματος. Θεραπείες ακμής, αλλά και θεραπείες για κυτταρίτιδα - για αδυνάτισμα - για σύσφιξη  και μηχανήματα όπως laser για αποτρίχωση - laser ανάπλασης - μηχανήματα για κυτταρίτιδα - τοπικού αδυνατίσματος . 
 
Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Τάτση Αρετή εκτός από την μεγάλη γκάμα θεραπειών για, κυτταρίτιδα , σύσφιξη, αδυνάτισμα, αποτρίχωση , ,ενυδατώσεις προσώπου και καθαρισμών-ακμής ,θα βρείτε και τις τελευταίες καινοτομίες σε βαφή νυχιών - μανικιούρ - πεντικιούρ ημιμόνιμο, αλλά και Μακιγιάζ.
και extention βλεφαρίδων όπως και τις καλύτερες τεχνικές σε τεχνητά νύχια spa πεντικιούρ και
Αφήστε μας να σας προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες αγωγές , αυτές που σας αξίζουν..



Ινστιτούτο Αισθητικής  Αρετή Τάτση "Καστοριά"

Λ.Γουναράδων 9 Χλόη
Καστοριά 52100

Τηλ 2467024799.